Kanada ja Venemaa viskasid MMil vastaste väravavõrgud litreid täis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada - Lõuna-Korea
Kanada - Lõuna-Korea Foto: Petr David Josek / AP

Jäähoki maailmameistrivõistluste pühapäevastes esimestes mängudes teenisid suureskoorilise võidu nii Venemaa kui Kanada.

A-grupi päeva esimeses mängus alistas Venemaa 7:0 (3:0, 3:0, 1:0) Austria. Venemaa eest viskas kaks väravat Mihhail Grigorenko, korra olid täpsed Artjom Anisimov, Aleksandr Barabanov, Kirill Kaprizov, Maksim Mamin ja Ilja Mihhejev.

Venemaa on MMil mõlemad mängud võitnud ning juhib alagruppi kuue punktiga. Austrial on kahe vooru järel tabelis üks punkt, mis annab alagrupis eelviimase ehk seitsmenda koha.

B-grupi päeva avamängus oli Kanada koguni 10:0 (2:0, 6:0, 2:0) üle Lõuna-Koreast. Kanada eest viskas kaks väravat Tyson Jost, ühe värava said kirja Ryan Nugent-Hopkins, Colton Parayko, Ryan O'Reilly, Pierre-Luc Dubois, Brayden Schenn, Joel Edmundson, Connor McDavid ja Jordan Eberle.

Kanadal on kahe mänguga tabelis kirjas neli punkti, mis annab neile USA järel (viis punkti) teise koha. Lõuna-Korea on mõlemad kohtumised kaotanud ning on alagrupis viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles