Meistrite liiga finaali vilistab Liverpoolile ja Realile tuttav kohtunik

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milorad Mažic.
Milorad Mažic. Foto: ANDREW YATES / AFP

26. mail Kiievis peetavat jalgpalli Meistrite liiga finaali Liverpooli ja Madridi Reali vahel vilistab Serbia kohtunik Milorad Mažic.

45-aastsane Mažic vilistas viimati Liverpooli mängu 2016. aastal, kui Jürgen Kloppi hoolealused läksid Euroopa liiga kaheksandikfinaalis vastamisi liigarivaal Manchester Unitediga. 1:1 viigiga lõppenud avamängus määras Mažic Liverpooli kahjuks penalti, kui Nathaniel Clyne kukutas karistusalas Anthony Martiali.

Pool aastat hiljem kontrollis Mažic Reali ja Sevilla vahelist UEFA superkarikafinaali, mille suurem ja nimekam Madridi klubi 3:2 võitis. Selles mängus tegi Reali kapten Sergio Ramos jäi karistusalas Vitolo vastu hiljaks ning Mažic määras Sevilla kasuks 11 meetri karistuslöögi. 

Mažic oli sellel hooajal õigusemõistja ka neljas Meistrite liiga alagrupimängus. Ta ohjas muuhulgas ka Torino Juventuse ja Barcelona ning AS Roma ja Madridi Atletico väravateta viike. Vahepeal hoidis Mažic end soojana Euroopa liiga play-off’is, kus serblane vilistas Raszgradi Ludogoretsi ja AC Milani 1/16-finaali avavaatust ning Atletico ja Lissaboni Sportingu veerandfinaali kordusmängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles