Jalgpalli vaatamas käinud Rafael Nadal sattus särgiskandaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: Peter Parks / AFP / Scanpix

Maailma esireket Rafael Nadal põhjustas Hispaanias pahameeletormi, kui käis vaatamas Madridi Atletico ja Londoni Arsenali vahelist Euroopa liiga poolfinaalkohtumist. Nimelt oli tennisetäht sidunud endale kaela Atletico särgi, kuigi on varem korduvalt rääkinud, et toetab Madridi Reali.

Kui Nadal saabus Madridis peetavale tippturniirile, küsiti temalt ka särgiloo kohta. «Tänapäeva ühiskonnaga on see probleem, et ühte meeskonda toetades peaksid justkui mõne teise vastu olema,» vahendab Tennis.com Nadali vastust. «Ma olen lihtsalt Reali fänn, aga mul on palju sõpru, kes mängivad Atleticos. Tahtsin lihtsalt neid tähtsas euromängus toetada. Mind kutsuti ning soovisin nautida õhtut ja head jalgpallikohtumist,» selgitas ta.

Hispaanlane andis lihtsa selgituse ka sellele, kuidas Atletico särk talle kaela sattus. «Klubi president kinkis mulle särgi. Kuna oli jahedavõitu õhtu, kasutasin seda sallina. Ongi kõik. Aga alati on sama lugu... Võib-olla on inimesed liiga silmakirjalikud. Teie, ajakirjanikud, peate liiga palju kirjutama, nii et vahel peate kirjutama ka tobedatest asjadest,» torkas Nadal.

Lisaks küsiti temalt, mida ta arvab viimastel nädalatel palju kirgi kütnud jalgpallikohtunike teemast ning pühapäevase El Clasico vilepartiist. «Ma ei pea sellest rääkima. Vaesel kohtunikul on niigi palju tegemist, sest teie räägite temast ju tundide viisi. Ma ei kavatse sellesse vaatemängu oma panust anda,» vastas hispaanlane. «Oli hea mäng, nautisin lihtsalt seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles