Nädala eest napilt võiduta jäänud Levadia maksis Transile valusalt kätte

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia sammus kindla võiduga karikafinaali.
Tallinna Levadia sammus kindla võiduga karikafinaali. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tallinna Levadia purustas võõral väljakul jalgpalli Eesti karikavõistluste poolfinaalis Narva Transi 5:0 ning sammus kindla võiduga finaali.

Samad meeskonnad olid vastamisi täpselt nädal aega tagasi, kui Premium liiga raames tehti dramaatiline 1:1 viik – Levadia asus mängu 90. minutil juhtima, kuid Trans viigistas sisuliselt viimasel sekundil. Kui eelmisel nädalal mängisid meeskonnad kunstmurul, siis karikamänguks koliti pärismurule. 

Seekord ei jätnud Levadia midagi juhuse hooleks ja asus juba kümnendaks minutiks 3:0 juhtima, kui kahel korral jõudis sihile Roman Debelko ning ühe tabamuse lisas Jevgeni Harin. Teise poolaja alguses, 47. minutil vormistas kübaratriki Debelko ning neli minutit hiljem lõi palli võrku Nikita Andrejev.

Levadia finaalivastane selgub homme, kui teises poolfinaalis lähevad vastamisi Tallinna Flora esindus- ja duubelmeeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles