Madridi Atletico kaebas Barcelona peale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann on Barcelonale omavahelistes kohtumistes korduvalt peavalu valmistanud.
Antoine Griezmann on Barcelonale omavahelistes kohtumistes korduvalt peavalu valmistanud. Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS/SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas on asjad teravad mitte ainult väljakul, vaid ka selle kõrval. Hiljuti kaebas Madridi Atletico rahvusvahelisele jalgpalliliidule, et Barcelona ei järgi ausa mängu reegleid.

Nimelt on Barcelona kangesti huvitatud Atletico staarründaja Antoine Griezmanni palkamisest, kuid kasutab Atletico hinnangul selleks ebaausaid võtteid.

Esmaspäeval rääkis Barcelona president Josep Maria Bartomeu, et kohtus juba hooaja alguses Griezmanni agendiga. Atletico tegevjuhi Miguel Angel Gil Marini hinnangul oli Barcelona presidendi öeldu märk lugupidamatusest. Seda ainuüksi juba sellepärast, et Atletico hooaeg pole lõppenud. Sealjuures valmistutakse hooaja tähtsaimaks mänguks, kui Euroopa liiga finaalis minnakse 16. mail vastamisi Marseille’iga.

Marini sõnul on Barcelona terve hooaja pidevalt Griezmanni survestanud. Mõned kuud tagasi oli ta Bartomeule ka isiklikult öelnud, et see, mida Barcelona Griezmanni enda juurde meelitamiseks teeb, rikub Hispaania kõrgliiga ausa mängu reegleid. Seda enam, et toona olid mõlemad meeskonnad veel tiitlikonkurentsis.

Veel jaanuaris lükkas Barcelona kategooriliselt tagasi jutud, nagu nad oleksid Griezmanniga juba suusõnalise kokkuleppe saavutanud.

Pole võimatu, et Atletico nõuab Barcelona käest ka sobimatu käitumise eest kompensatsiooni. Seda juhul, kui Griezmann allub Barcelona survele ning siirdub nende ridadesse.

Praeguse lepingu järgi on Greizmann Atleticoga seotud kuni 2022. aastani. Tänavusel hooajal on ta kõikide sarjade peale löönud 46 mänguga 27 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles