Arsenali ülimasendav seeria jätkub

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rob Holding teenib kollase kaardi.
Rob Holding teenib kollase kaardi. Foto: Lindsey Parnaby / AFP

Londoni Arsenal kaotas eile Inglismaa kõrgliigas võõral väljakul 1:3 Leicester Cityle ning pikendas oma äärmiselt masendavaks kujunenud seeriat. Nimelt pole Arsenal selle kalendriaasta sees teeninud Inglismaa kõrgliigas võõral väljakul mitte ühtegi punkti.

Arsenal on 2018. aastal mänginud liigas seitse võõrsilmängu ning need kõik kaotanud. Inglismaa nelja tugevaima liiga peale ollakse sealjuures ainuke meeskond, kellel võõrsilpunkt teenimata.

Eilne kaotust tähistas musta päeva ka peagi taanduva Arsene Wengeri karjääris. Nimelt polnud Wenger enne eilset 22 aasta ja 20 mängu jooksul Inglismaa kõrgliigas pidanud mitte kordagi Leicesteri paremust tunnistama.

Arsenali eilse kaotuse üks põhjustest on kindlasti see, et alates 15. minutist mängiti vähemuses, sest Konstantinos Mavropanos teenis punase kaardi. Tõsi, selleks hetkeks oldi juba 0:1 kaotusseisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles