Reali aupresident: finaal Liverpooliga on käkitegu (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadio Mane, Mohamed Salah ja Roberto Firmino
Sadio Mane, Mohamed Salah ja Roberto Firmino Foto: Phil Noble / REUTERS

26. mai on Liverpooli jalgpalliklubile suur päev, sest üle aastate on neil võimalus võita Meistrite liiga karikas. Liverpooli vastaseks on aga Madridi Real, kes jahib oma 13. tiitlit. Reali aupresidendi sõnul ei tohiks suurt kahtlust olla, kumba linna karikas lõpuks reisib.

Nimelt teatas Reali aupresident Paco Gento, et finaalmäng on Reali jaoks käkitegu. «Pole kahtlustki, kumb võidab. See finaal on Realile käkitegu,» pahvatas 84-aastane vanahärra enesekindlusest.

Gento, kes lõi Reali eest vahemikus 1953-1971 kokku 620 mängus 180 väravat, on ainukene mängija, kes omab kuute Euroopa Karika kuldmedalit. Ta on kindel, et tema lemmikklubi näeb Liverpooli käigud läbi ning Reali auhinnakapp täieneb järjekordse trofeega.

«Sellised mängud ajavad kõik põnevile. Oleme alati seda võistlussarja nautinud ning soovime jätkata oma ilusat seeriat. Madrid ei tohi seda võimalust kasutamata jätta. Finaale võidetakse, mitte ei mängita. Me teame, mis on kaalul,» ütles Gento.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles