Kas Marseille'il on mingitki lootust võita Euroopa liiga finaalis Atletico Madridi?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Euroopa liiga finaalis loodeti enne poolfinaalpaaride loosimist näha kahte suurklubi: Atletico Madridi ja Arsenali. Loos viis nad aga poolfinaalis kokku ja hispaanlased jõudsid finaali, nende vastaseks on selgelt nõrgem Marseille, kes pääses Salzburgi vastu üle noatera. Jõudude vahekord on selge, aga kas prantslastel on võimalus Atleticot üllatada?

Poolfinaalis raiskas Arsenal mitmeid võimalusi ja ei suutnud, nagu oli ka eeldada, Atleticole kodus väravat lüüa. Sest Euroopa liigas polegi keegi neile kodus suutnud võrku sahistada: Atletico kaitse on lihtsalt nii kindel ja organiseeritud, et sellest läbi murda on pea võimatu.

Viimane La Liga kodumäng Espanyoli vastu on kindlasti esitus, mida Marseille skänneerib hoolikalt - Atletico kaotas selle 0:2 ja kolmandik kodus sisselastud väravatest tuli just selles mängus. Marseille' jaoks on eeliseks ka finaali toimumiskoht - kuigi mängitakse vihavaenlase Lyoni staadionil, siis see on neile kindlasti kodusem kui on see Atleticole.

Optibet nii roosiliselt seda ei näe ja ilmselge favoriit on ikkagi Atletico - nende normaalajal saadud võidu korral makstakse raha 1,6-kordselt tagasi.

Foto: Optibet

Ja muidugi fakt, et Atletico suudab oma puuri ikkagi puhtana hoida, nagu Euroopa liigas kombeks - raha 1,9-kordselt tagasi! Kui aga hispaanlased jätkavad kaitses väristamist nagu tehti Espanyoli vastu ning Marseille ikkagi numbrite kiuste suudab skoorida, siis maksab Optibet panuse 1,8-kordselt tagasi. Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Jalgpalliga hoiab kursis jalgpall24.ee

Copy
Tagasi üles