Ott Tänak Portugali ralli eel: naudin seda alati!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: TGR

Juba järgmisel nädalavahetusel algab autoralli kuues etapp, mis peetakse Portugalis. Ott Tänak tunnistas Toyota pressiesinduse vahendusel, et tegu on ühe tema lemmikralliga. 

«Ma naudin seda alati, võib-olla seetõttu, et alustasin oma WRC-karjääri 2009. aastal Portugalis ning mul on selle kohta päris palju teadmisi.»

Ta lisas, et Toyota on väga kiiresti arenenud. «Pean ütlema, et meie inseneridel on veel väga palju ideid. See on arusaadav, sest meie meeskond on väga noor. Aga usun, et oleme sel aastal päris mitu sammu teinud ning näeme veel kohti, mida parandada, nii et jätkame tööd. Kui tahame lõpus tiitli võita, peab olema ka parim auto ning kindlasti tegutseme sellel suunal.»

Portugali rallit tutvustavas videos said sõna ka eestlase tiimikaaslased Esapekka Lappi ja Jari-Matti Latvala. Vaata videost, miks on Portugali ralli niivõrd eriline!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles