Saaremaa valitsusaeg algas kuldse kolmikuga (4)

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühtpidi vihatud, teisalt kiidetud: konkurentidele Saaremaa klubi tulek vaevalt palju rõõmu pakkus, ent võrkpallile laiemalt oli tegu ülivajaliku sammuga.
Ühtpidi vihatud, teisalt kiidetud: konkurentidele Saaremaa klubi tulek vaevalt palju rõõmu pakkus, ent võrkpallile laiemalt oli tegu ülivajaliku sammuga. Foto: Tairo Lutter

Eesti klubivõrkpalli nägu on ühe aasta jooksul muutunud äratundmatuseni. Meenutagem eelmist hooaega. Tallinna Selveri meeskond ja Kohila naiskond mängisid Meistrite liigat ja krooniti kevadel kindlalt Eesti meistriteks. Tänavu langes mõlema võistkonna eelarve kohinal ja mõlemad piirdusid hetkekski kullaheitlusse sekkumata neljanda kohaga.

Õnneks tõttas võrkpallimaastikule tekkinud Kaali kraatrit lappima uus ja kaua oodatud jõud Saaremaa, eestvedajateks Hannes Sepp ja suurtoetaja Toivo Alt. Eesti pallimängudes näeb sellist ambitsioonika võistkonna teket haruharva. Tõsi, käsipallis tekkis HC Tallinna puhul tänavu samasugune nähtus, kuigi tasemelt ollakse esialgu veel mitu astet allpool (samas rajati too klubi just tänu noortetööle, mida Saaremaa VK-l esialgu üldse pole).

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles