Kontaveidi alistanud Kvitova jõudis Madridis kindlalt poolfinaali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova.
Petra Kvitova. Foto: OSCAR DEL POZO / AFP

Madridi tenniseturniiri kaheksandikfinaalis Eesti esireketi Anett Kontaveidi alistanud tšehhitar Petra Kvitova jõudis nelja parema hulka, kui sai kaheksa parema hulgas skooriga 6:4, 6:0 jagu Venemaa esindajast Darja Kasatkinast.

Maailma edetabelis kümnendal kohal olev Kvitova murdis 1:0 eduseisus venelanna servigeimi ja asus avasetti 2:0 juhtima. Kasatkina sai omakorda 3:5 kaotuseisus olles kirja murrangu, kuid ei suutnud järgmises geimis enda pallingut hoida ja kaotas seti numbritega 4:6. Teises setis ei suutnud maailma 15. reket Kasatkina võita Kvitova vastu ühtegi geimi, kaotades 0:6. 

Kvitova kohtub poolfinaalis kaasmaalanna Karolina Pliškovaga (WTA 6.), kes alistas veerandfinaalis maailma esireketi Simona Halepi 6:4, 6:3. Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Prantsusmaa esindaja Carolina Garcia (WTA 7.) ja hollandlanna Kiki Bertens (WTA 20.). Täna peetakse mõlemad poolfinaalid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles