Video: kaks Žalgirise mängijat mahtusid Euroliiga teise viisikusse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgirise peatreener Sarunas Jasikevicius käsi laiutamas.
Kaunase Žalgirise peatreener Sarunas Jasikevicius käsi laiutamas. Foto: Sportfoto Zink / HMI / imago/Zink

Järgmisel nädalavahetusel (18.-20. maini) peetakse Belgradis korvpalli Euroliiga 2017-18 hooaja finaalturniir, kuid enne jagati individuaalseid auhindu.

Esimese viisiku moodustasid Nick Calathes (Ateena Panathinaikos), Nando De Colo (Moskva CSKA), Luka Doncic (Madridi Real), Tornike Shengalia (Vitoria Baskonia) ja Jan Vesely (Istanbuli Fenerbahce).

Aasta parima kaitsemängija tiitli teenis Moskva CSKA pallur Kyle Hines ning tõusva talendi auhinna sai Madridi Reali tähtmängija Doncic.

Kui finaalturniiril osalevatest meeskondadest kolm (CSKA, Real ja Fenerbahce) said vähemalt ühe auhinnaga pärjatud, siis Leedu au ja uhkus Kaunase Žalgiris jäi seekord tühjade kätega. 

Täiendatud kell 14.40: Euroliiga avaldas teise viisiku koosseisu, kuhu mahuvad koguni kaks Žalgirise mängijat, Paulius Jankunas ja Kevin Pangos. Lisaks neile teenisid tunnustuse Aleksei Šved (Moskva oblasti Himki), Vassilis Spanoulis (Pireuse Olympiakos) ja Sergio Rodriguez (Moskva CSKA).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles