Endine maailma esireket läheneb kauaoodatud tagasitulekule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: POOL / REUTERS

Endine maailma esireket Andy Murray, kes pole pärast eelmise aasta Wimbledoni puusavigastuse tõttu ühelgi tenniseturniiril võistelnud, plaanib kauaoodatud tagasituleku teha järgmisel kuul Rosmaleni turniiril.

30-aastane Murray käis jaanuaris operatsioonil ning on seejärel tasapisi vormi kogunud. «Tema eesmärk on alati olla valmis muruhooajaks ning loodetavasti see ka juhtub,» rääkis Andy ema Judy Murray Suurbritannia telesaatele. «Ma olen kindel, et kui tal on uudiseid, siis ta jagab neid,» lisas Judy.

Tenniseeksperdid arvasid esialgu, et Murray naaseb väljakule juba sellel kuul, kui 28. aprillist kuni 6. maini peetakse Loughboroughi turniir, kuid viimasel nädalal ilmnesid selle kohta kahtlused. Nüüd eeldatakse, et Murray plaanib osaleda 11.-17. juunini Rosmalenis toimuval turniiril.

Selle hooaja Wimbledon leiab aset juulis, kuhu kahekordne võitja Murray ilmselt asetust ei saa. See võib tähendada aga seda, et Murray võib juba avaringis kohtuda mõne maailma esikümne mängijaga, näiteks Roger Federeri või Rafael Nadaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles