Liverpooli suurim staar Salah andis suure vihje oma tuleviku osas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: McAvoy/UK Sports Pics/SIPA / McAvoy/UK Sports Pics/SIPA

Liverpooli ründaja Mohamed Salah andis Liverpooli fännidele meelerahu, kinnitades, et on klubis väga õnnelik.

Tänavu 43 väravat löönud Salah on suurepärase hooajaga pälvinud Euroopa tõeliste suurklubide tähelepanu, teiste seas sooviks teda enda ridades näha Meistrite liigas Liverpooliga vastamisi minev Madridi Real.

Salah aga kinnitas, et soovib oma tuleviku siduda Liverpooliga. «Olen siin väga õnnelik ja mul on kõik hästi. Muidugi on mul Liverpooliga tuleviku osas suured ambitsioonid. Meil on olnud suurepärane hooaeg ning me mängime Meistrite liiga finaalis. See on alles algus,» lubas Salah.

Lisaks ütles egiptlane, et peatreener Jürgen Klopp kirjutab Liverpooli ajaloos uut peatükki. «Oleme üsna enesekindlad, et mängime ka tuleval aastal Meistrite liigas. See kõik on alles algus. Tänavu finaali jõudes võitsime tipptiime nagu Manchester City ja Roma. Ma pole küll kolm mängu nüüd väravat löönud, kuid sellest pole midagi. Maailm ei lõppe sellepärast ära,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles