Justin Gatlin piirdus Teemantliiga etapil hädise ajaga (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Gatlin ja Andre De Grasse.
Justin Gatlin ja Andre De Grasse. Foto: JOHANNES EISELE / AFP

Shanghai Teemantliiga etapil võitis 100 meetri jooksu britt Reece Prescod, kes läbis staadionisirge ajaga 10,04. Suurfavoriidid eesotsas Justin Gatliniga põrusid. 

Prescodile järgnesid hiinlased Su Bingtian ja Xie Zhenye, kes said kirja ajad vastavalt 10,05 ja 10,17. Üsna nõrgatasemelises jooksus osalesid ka Rio de Janeiro olümpial poodiumile jõudnud sprinterid ameeriklane Gatlin ja kanadalane Andre De Grasse, kes piirdusid üheksa sportlase konkurentsis vastavalt 10,20 ja 10,25ga alles seitsmenda ja kaheksanda kohaga.

Finaalis osalenud sprinteritest polnud keegi sellel hooajal jooksnud alla kümne sekundi. Kolmele sportlasele (Zhenye, Ramil Gulijev ja Yoshihide Kiryu) oli Teemantliiga etapp ühtlasi hooaja avastart.

Eesti kümnevõistleja Maicel Uibo abikaasa Shaunae Miller-Uibo teenis Shanghai Teemantliiga etapil 200 meetri jooksus 22,06ga esikoha. Bahama jooksja edestas teisena lõpetanud kahekordset maailmameistrit Dafne Schippersit Hollandist 0,28 sekundiga. Kolmanda koha sai 22,36ga jamaikalanna Shericka Jackson.

Shaunae Miller-Uibo sai Dafne Schippersist jagu.
Shaunae Miller-Uibo sai Dafne Schippersist jagu. Foto: Aly Song / Reuters
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles