Video: elu võistlust teinud kaugushüppaja sai Teemantliiga etapil raskelt vigastada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Shanghai Teemantliiga etapil kaugushüppes teisel katsel isikliku rekordi 8.43 hüpanud hiinlane Yuhao Shi sai viimasel katsel rängalt vigastada.

19-astane Shi hoidis enne viimast vooru liidrikohta, kuid Londoni maailmameister Luvo Manyonga ületas viimase katsega tema tulemuse. Shi proovis omakorda lõuna-aafriklasest mööduda, kuid hiinlane vigastas viimasel hüppel vasaku jala hüppeliigest.

Shanghai Teemantliiga etappi häiris ka tugev vihmasadu, kuid korraldajad pole veel juhtunut kommenteerinud. Shi viidi kanderaamil staadionilt minema.

Manyonga võitis kaugushüppevõistluse tulemusega 8,56, Shi oli 8.43ga teine ja australlane Henry Frayne 8.15ga kolmas. Üle kaheksa meetri lendas ka Rio de Janeiro ameeriklasest olümpiavõitja Jeff Henderson (8.11) ning hiinlased Huang Changzhou (8.03) ja Gao Xinglong (8.00).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles