Nadali seeria lõpetanud austerlane jäi Madridi finaalis kaotajaks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Dominic Thiem Madridi tenniseturniiri finaalis.
Pettunud Dominic Thiem Madridi tenniseturniiri finaalis. Foto: Paul Hanna / REUTERS

Austria tennisist Dominic Thiem (ATP 7.) tunnistas Madridi tenniseturniiri finaalis Saksamaa esindaja Alexander Zverev juuniori (ATP 3.) 6:4, 6:4 paremust.

Zverevi võidu aluseks võib lugeda mõlema seti algust, sest nii esimese kui ka teise seti avageimis õnnestus tal Thiemi palling murda. 21-aastane Zverev suutis seejärel oma servigeimi hoida ning sellest piisas, et endast kolm aastat vanem vastane alistada.

Thiem alistas veerandfinaalis mõnevõrra üllatuslikult hispaanlase Rafael Nadali (ATP 1.) ning peatas ta 50 setti kestnud võiduseeria liivaväljakutel. Nelja parema hulgas sai austerlane jagu Lõuna-Aafrika Vabariigi esindajast Kevin Andersonist (ATP 8.).

Zverev juunioril oli loosiõnne veidi rohkem kui Thiemil. Kui veerandfinaalis alistas Zverev maailma edetabelis üheksandal kohal oleva ameeriklase John Isneri, siis poolfinaalis oli Saksamaa tennisisti vastane Denis Šapovalov (ATP 43.). Zverev ei loovutanud kogu turniiri peale mitte ühtegi setti.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles