Rapla alustab pronksiseeriat laatsaretiga

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevad tervisemured tabasid viimases poolfinaalmängus nii Dominique Hawkinsit kui Sven Kaldret.
Erinevad tervisemured tabasid viimases poolfinaalmängus nii Dominique Hawkinsit kui Sven Kaldret. Foto: Tairo Lutter

Rapla Avis-Utilitase korvpalliklubi alustab täna võitlust klubi ajaloo neljanda Eesti meistrivõistluste medali eest, kui võõrustab kolme võiduni peetava pronksiseeria avakohtumises Pärnu Sadamat.

Meeskonna peatreener Aivar Kuusmaa kasutab sõna «laatsaret», kui jutt mängijate tervislikule seisundile läheb.

«(Sven) Kaldrel on jalalaba külje peal kõva valu. Viimases poolfinaalmängus käis mingi krõks läbi, aga murdu pilt kahe esimese nädala jooksul ei näita, nii et lõplikult midagi veel ei tea. Eks see vigastus ole suurest mängukoormusest tingitud,» sõnas Kuusmaa, jättes lisamata, kui suur on šanss, et Kaldre jookseb täna siiski väljakule.

Mured vaevavad teisigi Rapla mehi.

«(Dominique) Hawkins sai viimase mängu avapoolajal kõva puuka reielihase pihta, aga mängis läbi valu lõpuni. Ta on tinasõdur meil. Aga neljapäeval tuli trenni ja ütles, et ta ei saa midagi teha, kuna valu on liiga suur. Pronksiseeriaks on ta ikkagi olemas. Aga täna (eile - toim.) tuli just kõne, et (Kristjan) Voolaid on palavikuga maas. Lisaks on mul kaks meest, kes on mentaalselt hooaja lõpus täielikult ära vajunud,» ütles Kuusmaa.

Postimees võttis ühendust ka Pärnu peatreeneri Heiko Rannulaga, kes kinnitas, et tema mängijaid enne pronksiseeria algust tõsisemad tervisemured ei kimbuta. Pronksiseeria algab Raplas kell 19.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles