Hispaania meedia: Ronaldo nõuab nende viie mängija müümist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: JOSEP LAGO / AFP

Kuigi Madridi Reali jalgpalliklubi on ühe võidu kaugusel võitmast kolmandat aastat järjest Meistrite liiga karikat, ootavad klubi suvel eest tõenäoliselt suured muudatused.

Muudatuste keskmes on Reali superstaar Cristiano Ronaldo, kes Hispaania väljaande Don Baloni andmetel nõuab klubi juhtidelt viie mehe mahamüümist.

Nendeks mängijateks on Dani Ceballos, Marcos Llorente, Jesus Vallejo, Borja Mayoral ning maailma üks kalleimad jalgpallureid Gareth Bale. Just Bale’i lahkumisest on sel hooajal korduvalt räägitud, sest Walesi koondise jalgpallur on kaotanud usalduse peatreener Zinedine Zidane’i silmis. Bale’i vastu on aga väidetavalt huvi tundud Inglismaa kõrgliigaklubid Manchester United ja Chelsea.

Tegelikult pole ka peatreeneri Zidane’i koht järgmiseks hooajaks kindel, sest Hispaania kõrgliigas ei näidatud sel hooajal soovitud minekut. Kuigi Meistrite liigas ollakse taas finaalis, rahuldab klubi juhte praeguses olukorras vaid võit, sest muidu jäädakse sel hooajal tühjade pihkudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles