Norra suusarahvas on suures tülis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tor-Arne Hetland
Tor-Arne Hetland Foto: Tairo Lutter / Postimees

Norra suusaliitu ootab ees pingeline suvi, sest seni Norra suusakoondise peatreener olnud Tor-Arne Hetland ei soovi oma positsioonilt lahkuda.

Kolm nädalat tagasi kirjutas Norra meedia, et koondislased nõuavad suusaliidult Hetlandi taandamist. Kuigi norralaste taliolümpia kujunes äärmiselt edukaks, heidavad suusatajad Hetlandile ette halba juhtimisstiili. Järgnevalt avaldati koondise treenerite nimekiri, kust 44-aastase norralase nimi puudus.

Hetland ise pole aga sugugi huvitatud koondise peatreeneriametist loobuma, sest tema leping Norra suusaliiduga kestab 2019. aasta kevadeni.

Kuigi Norra suusaliit oli endisele tippsuusatajale valmis teist töökohta pakkuma, ei soovi Hetland seda vastu võtta, kuna see tähendaks palgas suurt kukkumist. Norra väljaande VG andmetel teenivad Norra koondise treenerid aastas 63 000 – 84 000 eurot.

Praegu on ajutiselt määratud Norra meeste koondise peatreeneriks Eirik Myhr Nossum, kes täitis lõppenud hooajal Hetlandi kõrval abitreeneri rolli. Varasemalt on ta olnud ka Petter Northugi treener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles