Video: Durant vedas läänekonverentsi finaali avamängus tiitlikaitsja võidule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry ja Kevin Durant.
Stephen Curry ja Kevin Durant. Foto: RONALD MARTINEZ / AFP

Korvpalliliiga NBA läänekonverentsi finaalseeria avamängus alistas tiitlikaitsja Golden State Warriors koduväljakul mänginud Houston Rocketsi 119:106.

Tiitlikaitsja Warriors sillutas võidule tee kolmandal veerandajal, kui sai sisse väikese vahe. Rockets jätkas otsustaval veerandil võitlust, kuid Warriors tabas tähtsatel hetkedel viskeid.

Mängu võtmehetk toimus 3.55 enne matši lõppu, kui Klay Thompson tabas kolmese, kasvatades Warriorsi eduseisu taas kümnele punktile. Sealt maalt polnud Rockets enam kordagi Warriorsile ohtlik ning viimastel minutitel kasvas korraks valitseva meistri edu isegi 14 punktile.

Võitjate resultatiivseim oli 37 punkti visanud Kevin Durant. Thompson lisas 28 ning Stephen Curry 18 punkti. Rocketsi parim oli James Harden, kes viskas juba esimese kahe minutiga üheksa punkti. Mängu lõpuks kogunes tema arvele 41 silma, Chris Paul lisas 23 punkti.

Seeria teine mäng algab Eesti aja järgi neljapäeva varahommikul kell 4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles