Pärnu treener Heiko Rannula: oleme teinud meeletu töö, et pronksiseeriasse jõuda

Märt Pilme
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu korvpallimeeskonna peatreener Heiko Rannula.
Pärnu korvpallimeeskonna peatreener Heiko Rannula. Foto: Mailiis Ollino

Kui hooaja eel rippus Pärnu korvpallimeeskonna tulevik juuksekarva otsas ja teatati isegi, et ketsid on juba varna riputatud, võõrustatakse täna meistriliiga pronksiseeria teises mängus Raplat.

Eelmise aasta 12. juulil sammus toonane Pärnu esindusmeeskonna juht Mait Käbin nukralt Pärnu Postimehe toimetusse ja teatas, et kohalik kossutiim lõpetab tegevuse, kuna eelarves on aastaid valitsenud pingeline seis. Viis päeva hiljem olukord muutus – Pärnu Sadama sats siiski jätkas, juhiameti võttis üle Johan Kärp, kelle juhtimisel on kõigest 200 000 euro suuruse eelarvega – summa ületab Alexela meistriliigas vaid Audentese noortetiimi oma – tehtud märkimisväärne töö.

«Teade tuli viimasel minutil: väga palju mõelda või valmistuda ei olnud aega,» meenutas peatreener Heiko Rannula läinud suve. «Iga suvi on tekkinud kahtlusi ja probleeme, aga et asi nii tõsiseks läheb, ma ei uskunud. Eks ta ikkagi olude sunnil meeskond ole. Võtsime need mehed, kes viimasel hetkel saada olid, ja kohalikud poisid, kes juba varem olid kindlad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles