Raisma alistas endast mitmesaja koha võrra kõrgemal asetseva tšehhi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kenneth Raisma (ATP 860.) on Ungaris 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Futures turniiril kaks kohtumist võitnud ja jõudnud veerandfinaali.

Teises ringis oli Raisma vastamisi 23-aastase tšehh Vaclav Safranekiga (ATP 263.), kes paikneb maailma edetabelis enam kui 600 positsiooni võrra kõrgemal kohal. Safranekil oli ka turniiri esimene paigutus.

Kohtumine algas tasavägiselt ja punkt-punkti heitluses hoidsid mõlemad mängijad seisuni 5:5 oma servigeime. Siis õnnestus Safranekil eestlase palling murda, kuid ebaõnnestus oma servil ja Raisma murdis järgmises geimis tagasi. Sett lõppes kiire lõppmänguga, mille Raisma võitis 7:6 (4), vahendab Tennis.ee.

Teises setis murdis Raisma kohe avageimis, kuid oli seejärel hädas oma pallingul. 22-punktilises geimis oli tšehhil kasutada viis murdepalli, kuid Raisma suutis need kaitsta ja asus 2:0 juhtima. Järgmised kaks geimi kuulusid aga Safranekile ja seis oli viigis 2:2. Raismal õnnestus vastase palling murda viiendas ja üheksandas geimis ning teine sett 6:3 võita.

Avaringis alistas Raisma pingelises kohtumises britt Toby Martini (ATP 1310) tulemusega 6:4, 1:6, 7:5. Poolfinaali jõudmiseks tuleb Raismal alistada 18-aastane ungarlane Fabian Marozan (ATP -).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles