Tänak Portugali rallist: reede tuleb kriitilise tähtsusega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

17.-20. maini peetakse Portugalis autoralli MM-sarja kuues etapp. Ott Tänak (Toyota) sõnas WRC koduleheküljele, et eesmärk on üldarvestuses konkurentidega punktivahet vähendada.

Aprilli viimasel nädalavahetusel Argentiinas hooaja esimese rallivõidu teeninud eestlane, kes hoiab MM-sarjas 72 punktiga kolmandat kohta, kaotab üldliidrile Sebastien Ogier’le (M-Sport) 28 ja teisel kohal olevale Thierry Neuville’ile (Hyundai) 18 punktiga.

«Oluline on saada veel üks tugev tulemus. Me vähendasime Argentinas veidi vahet ja nüüd proovime Portugalis sama teha,» rääkis Tänak.

Portugali ralli algab juba homme ehk neljapäeval, kuid Tänak sõnas, et otsustava tähtsusega saab olema reedene võistluspäev.

«Ma arvan, et reedene päev tuleb meie stardipositsiooni arvestades kriitilise tähtsusega. Enne meid stardivad kaks autot, seega on meil mõned jäljed ees, mida jälgida, kuid puhta tee mõju Portugalis on tavaliselt suurem,» kommenteeris Tänak.

Lisaks rääkis Tänak, et meeskond läheb Portugali rallile hea enesetundega, sest testisõidud sujusid plaanipäraselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles