Ogier’ apellatsioon lükati tagasi, kuid saaga pole veel läbi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julien Ingrassia (vasakul) ja Sebastian Ogier.
Julien Ingrassia (vasakul) ja Sebastian Ogier. Foto: ULISES RUIZ/AFP

M-Spordi esisõitja Sebastien Ogier’ apellatsiooni ei rahuldatud ning praeguse seisuga jäi ta ilma Mehhiko ralli punktikatse punktidest.

Kuigi Ogier sõitis Mehhiko ralli punktikatsel teise aja, määrati talle šikaanis olnud plastblokkide paigast sõitmise eest kümnesekundiline karistus, mis kukutas ta teisel positsioonilt seitsmendaks. Ehk nelja lisapunkti asemel jäi prantslane punktikatselt tühjade pihkudega.

M-Sport proovis korraldajate otsust vaidlustada ning kuu alguses käis meeskonna esindaja Pariisis selgitusi jagamas. Eile teatati aga, et kohtunike tehtud otsus jääb jõusse.

«Oleme otsuses väga pettunud. Kuid nüüd keskendume juba Portugali rallile. Kui Porguali nädalavahetus läbi on, hakkame kaaluma, mis valikud meil veel on,» andis M-Spordi pealik Malcolm Wilson mõista, et saaga ei pruugi veel läbi olla. Ka Autosport kinnitas, et nende teada on M-Spordil veel variant kohtuniku otsus apelleerida. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles