Raisma teeb Ungaris suurepärast turniiri ning võitleb koha eest finaalis (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kenneth Raisma (ATP 860.) on Ungaris 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Futures turniiril kolme võiduga pääsenud poolfinaali.

Veerandfinaalis oli Raisma vastaseks 18-aastane Fabian Marozan, kes sai turniirile korraldajate kutsel. Eestlane võitis tund ja 16 minutit kestnud kohtumise 6:4, 6:2, vahendab tennis.ee.

Esimeses setis jäi Raisma 1:4 kaotusseisu, kuid võitis siis viis geimi järjest. Teises setis murdis Raisma kolmandas ja viiendas geimis ning asus 4:1 juhtima. Siis aga kaotas oma pallingul. Õnneks ebaõnnestus ka Marozsan oma servil ja Raisma asus seisul 5:2 servima võidule. Ta asus 40:15 juhtima, kuid mängis mõlemad matšpallid maha, geim, sett ja matš õnnestus võita kolmandal katsel.

Raisma lõi kolm serviässa ja tegi ka kolm topeltviga, Marozsan ässa kirja ei saanud ja topeltvigu kogunes kolm. Raismal oli kasutada 11 murdepalli, millest realiseeris viis, Marozsan realiseeris viiest murdepallist kaks.

Avaringis alistas Raisma pingelises kohtumises britt Toby Martini (ATP 1310.) tulemusega 6:4, 1:6, 7:5 ja teises ringis esimese paigutusega tšehh Vaclav Safraneki (ATP 263.) 7:6(4), 6:3.

Poolfinaalis on Raisma vastaseks 19aastane ukrainlane Denis Klok (ATP 770.).

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles