Blogi: Kanepi alustas Strasbourg’i turniiri kindla võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: PAUL CROCK / AFP

Kaia Kanepi (WTA 59.) alistas 250 000 dollari suuruse auhinnafondiga Strasbourg’i turniiril Prantsusmaa esindaja Virginie Razzano (WTA 578.) 6:1, 6:2. Tegu oli kvalifikatsiooniringi esimese kohtumisega. Põhitabelisse pääsemiseks peab Kanepi saama jagu veel ühest vastasest. 

2009. aasta septembris karjääri parimal edetabelikohal ehk 16. positsioonil paiknenud 35-aastane Razzano ja temast kolm aastat noorem Kanepi on omavahel WTA turniiril kohtunud koguni kümme korda ning viis matši on lõppenud Prantsusmaa esindaja ja viis kohtumist eestlanna võiduga.

Muuhulgas mindi vastamisi ka 2008. aasta Pekingi olümpiamängudel, kui Kanepi teenis teises ringis 6:4, 7:5 võidu. Viimane omavaheline kohtumine pärineb 2016. aastast, kui Stuttgardi turniiri avaringis teenis 6:4, 6:4 võidu Kanepi. Samal aastal kohtusid nad ka Brisbane’i turniiri esimeses ringis, kus Kanepi võidunumbrid olid 6:4, 6:7, 6:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles