Superhooaja teinud Saaremaa pikendas Urmas Taliga lepingut

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali.
Saaremaa Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Saaremaa Võrkpalliklubi andis täna teada, et sõlmis peale ülimalt edukat hooaega uue lepingu oma peatreeneri Urmas Taliga.

Urmas Tali tüüris Saaremaa meeskonna möödunud hooajal kõigi kolme võimaliku tiitlini, mida Saaremaa Võrkpalliklubil oli võimalik võita. Klubi avaldas soovi pikendada Taliga koostööd peale nii edukat aastat ning ka Tali ise on rahul Saaremaa klubiga ja eluga Saaremaal ning on valmis jätkama klubi eesotsas.

Saaremaa võrkpalliklubi teatab, et klubi eesmärgid on uueks hooajaks seatud eelduspäraselt kõrgeks: «Kindlasti soovime kõikides kohalikes sarjades kaitsta võidetud tiitleid. Plaan on teha klubi arengus veel üks samm edasi paremuse poole.» Lisaks osaleb Saaremaa Võrkpalliklubi tuleval hooajal ka mõnes eurosarjas, kuid see millises sarjas mängima hakatakse, selgub kuu lõpuks. 

«Saaremaa võrkpalliklubi ambitsioonid on pakkuda mängijatele igas mõttes kõige professionaalsemat klubi Baltikumis. Klubi on palganud selle tarvis kogu vajaliku tasutajõudude brigaadi ja seda alates treeneritest kuni toitumisnõustajateni, kes igapäevaselt klubi tulemuste nimel tegutsevad.» lausus Saaremaa Võrkpalliklubi eestvedaja Hannes Sepp ja lisas, et nii üritatakse jõuda lähemale Euroopa keskmikele.

Lisaks Talile sõlmiti uus leping ka saarlasest libero Johan Vahteriga, kelle tegutsemisega möödunud hooajal klubi rahule jäi. Vahter tegi hooajaga arvestatava arenguhüppe ning teenis oma esitustega pääsme Eesti B-koondisesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles