Riias peetakse sajandi võrkpallimatš Läti - Eesti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise poolehoidjad.
Eesti võrkpallikoondise poolehoidjad. Foto: volley.ee

19. augustil toimub Riias märgiline võrkpallimatš, kui Eesti ja Läti rahvusmeeskonnad kohtuvad mõlema riigi 100. sünnipäeva aastal Euroopa meistrivõistluste valikmängus. Suur mäng toimub Riga Arenal, algusaeg on 19.00.

Kohtumise teeb veel erilisemaks fakt, et Läti koondise peatreeneriks on endine Eesti rahvusmeeskonna juhendaja Avo Keel ja see mäng on tema jaoks esimene kord Eesti vastu treenerina tegutseda.

Eesti Võrkpalli Liit loodab, et kohtumist tuleb vaatama kuni 3000 Eesti võrkpallifänni. Kohale tasub tulle juba 18. augustil, sest erinevaid sportlikke ja meelelahutuslikke tegevusi jagub nii 18. kui 19. augustile. Fännid saavad kaasa lüüa harrastajate turniiril, lisaks astuvad üles mitmed artistid Eestist ja Lätist.

Mängupäeval toimub Riia kesklinnas 3-tunnine kontsert ja seejärel liigub Eesti fännide rongkäik rahvuslike laulude saatel Riga Arenale. Lisainfo tuleb lähiajal.

17.-19. augustil toimuvad lisaks Riia linna päevad, 20. august on aga teatavasti Eesti taasiseseisvumispäev ja nii saab vollefänn planeerida pika ja sportliku nädalavahetuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles