Rakvere vutisatsi väravavaht kosis kallimat väljakul

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata reedesele lüüasaamisele vutiplatsil võttis Rakvere Tarva jalgpallimeeskonna väravavaht Artem Levizi südame rindu ja palus mängujärgselt samas oma kallima kätt. Edukalt.
Vaatamata reedesele lüüasaamisele vutiplatsil võttis Rakvere Tarva jalgpallimeeskonna väravavaht Artem Levizi südame rindu ja palus mängujärgselt samas oma kallima kätt. Edukalt. Foto: Ain Liiva

Üheksa mängu järjest Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas kaotuseta püsinud Rakvere JK Tarvas meeskond tunnistas reedel kodustaadionil Tartu Welco 3:2 paremust. Vastaste võiduvärav sündis seejuures kõige valusamal hetkel, esimesel üleminutil.

Väljakuperemeeste tabamuste eest kandsid hoolt 29. minutil German-Guri Lvov, kes viis Tarva meeskonna penaltist 1:0 juhtima, ja 57. minutil Siim Rannamäe, kes viigistas mänguseisu 2:2-le.

Rakverlaste kaotusmängu lõpp võttis aga sootuks üllatava pöörde, kui kodumeeskonna puurilukk Artem Levizi tegi abieluettepaneku oma kallimale, Eesti meistriliigas mängiva Tallinna FC Flora naiskonna väravavahile Tatjana Lebedevale. Viimane võttis ligi paarisaja silmapaari ees tehtud ettepaneku vastu.

Rakvere JK Tarvas on esiliigas 14 vooru järel turniiritabelis 24 punktiga kolmandal kohal. Kaks esimest on mängu vähem pidanud tiitlikaitsja Maardu Linnameeskond 28 ja Tallinna FC Flora U21 meeskond 25 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles