Video: võrkpallikoondis lubab tänaseks mänguks üllatust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis üllatust Rait Rikberg silmas pidas?
Mis üllatust Rait Rikberg silmas pidas? Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondis kohtub täna õhtul Slovakkias Euroopa Kuldliiga esimeses mängus sealse rahvuskoondisega. Eesti koondise libero Rait Rikberg sõnas, et juba esimeses mängus on plaanis põnev muudatus, mida televaataja mängu ajal nuputada saab.

Eks televaataja näeb, et meil on üks päris oluline ja suur muudatus võistkonnas. Teeme selle muudatuse esimeses mängus,» ei soovinud Rikberg saladuseloori kergitada vaid palus õhtust ülekannet vaadata. «Tuleb mängida oma mängu ja otsida hea rütm üles, mis meil eelmine aasta oli ja küll see hea tulemus ka siis tuleb,» lisas Rikberg.

Lisaks rääkis 35-aastane Rikberg oma potentsiaalsest mantlipärijast rahvuskoondises, talendikast Silver Maarist. «Päris pikka aega ei ole Eestis olnud sellist hea keha- ja mängijatüübiga liberot. Nüüd on üks tulnud. Usun, et mitte ainult mina, vaid kogu Eesti võrkpallirahvas tunneb selle üle head meelt,» kommenteeris Rikberg.

Muuhulgas sai uue soengu temporündaja Mart Naaber. «Andri Aganits ja Renee Teppan viisid poisi Slovakkias juuksurisse ja tulemus on parem kui enne!» andis Rikberg mõista.

Slovakkia – Eesti mäng algab täna õhtul Eesti aja järgi kell 19. Kohtumist saab jälgida Kanal 12 või Postimehe otsepildi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles