Flora naiskond lõi karikafinaalis seitse väravat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitlikaitsja Tallinna FC Flora naiskond.
Tiitlikaitsja Tallinna FC Flora naiskond. Foto: Jana Pipar / EJL

Tallinna FC Flora krooniti täna Eesti karikavõitjaks, kui A. Le Coq Arenal toimunud finaalis alistati Tartu SK 10 Premiumi naiskond tulemusega 7:0.

Flora naiskonna viis juhtima Eneli Kutter, kes suunas 12. minutil peaga väravasse Siret Räämeti söödu. Teine värav sündis 17. minutil, kui oma tänase esimese tabamuse sai kirja Katrin Loo. Loo lõi oma teise tabamuse 26. minutil, kui ta lõi väravasse hea söödu Lisette Tammikult. 30. minutil oli Flora eduseis juba neljaväravaline, kui Ariina Mürkhaini tsenderduse realiseeris täpse pealöögiga Liis Lepik. Avapoolaja viimase värava eest hoolitses taas Loo 42. minutil.

Teisel poolajal alguses suurenes Flora eduseis SK 10 Premiumi omaväravast kuueväravaliseks. Finaali viimase tabamuse eest hoolitses Siret Räämet 74. minutil.

Flora jaoks oli tegu neljanda karikavõiduga. Karikavõistlustel triumfeeriti esimesel kahel korral 2007. ja 2008. aastal ning viimane võit pärines aastast 2013.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles