Madridi Reali peatreener teatas oodatud uudise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale. Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS

Madridi Reali tähtründaja Cristiano Ronaldo, kes sai vähem kui kaks nädalat tagasi peetud El Clasicos vigastada, on paranenud ja 120-protsendiliselt Meistrite liiga finaaliks valmis.

33-aastane Ronaldo pole pärast El Clasciot ametlikus mängus pallimurul käinud, sest Hispaania meistriliigas jäi Realil pidada vaid mitteolulised kohtumised. Teadupärast kindlustas Barcelona meistritiitli juba mitu vooru enne hooaja lõppu.

Reali peatreener Zinedine Zidane andis mõista, et portugallane on järgmisel laupäeval peetavaks Meistrite liiga finaaliks valmis. «Hetkeseisuga 120 protsenti. Ta on terve. Kui Ronaldo on 120 protsenti terve, siis see on minu jaoks hea uudis,» rääkis prantslasest juhendaja BBC vahendusel.

Lisaks rääkis Zidane, et suurepärases vormis on ka Walesi ründaja Gareth Bale, kes viimase kahe mänguga löönud koguni kolm väravat. «Ta on end treeningutel heast küljest näidanud. Kõige olulisem asi on see, et kõik mängijad on heas füüsilises vormis,» kommenteeris Zidane.

Ronaldo on käimasoleval hooajal löönud Meistrite liigas 15 väravat ning andnud kaks resultatiivset söötu. Vaid kuues mängus osalenud Bale’i samad näitajad on vastavalt üks ja kaks.

Meistrite liiga finaal Reali ja Liverpooli vahel leiab aset järgmisel laupäeval ehk 26. mail Kiievi olümpiastaadionil.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles