Jose Mourinho peale karikafinaali kaotust: meie olime parem meeskond

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Eile peetud Inglismaa karikafinaalis võitis Londoni Chelsea 1:0 Manchester Unitedit. Pärast kaotust oli Manchester Unitedi peatreeneril Jose Mourinhol siiski üht-teist öelda Chelsea taktika kohta.

«Ma arvan, et meie olime parem meeskond, aga selline on jalgpall. Ma õnnitlen neid võidu puhul, aga ma ei arva, et nad selle ära teenisid,» vahendab BBC Manchester Unitedi peatreeneri Jose Mourinho mõtteid.

«Ma ootan huviga, mida inimesed (Chelsea kohta) kirjutavad, sest kui minu meeskond oleks sellist jalgpalli mänginud nagu Chelsea, siis ma võin vaid ette kujutada, mida inimestel selle kohta öelda oleks olnud,» lausus Mourinho peale mängu, vihjates sellele, et Antonio Conte pani Londoni meeskonna mängima enamuse ajast üheksa mehega kaitses.

Mourinho arvates oli Londoni meeskonna poolt tark taktikaline lüke panna kaheksa või üheksa meest mängima oma karistusala ette, nii oldi domineeriv meeskond Unitedi sirgjoonelise jalgpalli vastu. «Iga kaotus on valus, kuid ma lähed koju tundega, et ma andsin endast kõik. Ma ei kahetse midagi,» lausus Unitedi peatreener lõpetuseks.

Kuigi Manchester United sooritas mängu jooksul 18 pealelööki Chelsea kuue vastu, väljus lahingust võitjana ikkagi Chelsea. Mängu ainukese värava lõi Londoni klubi mängumehel Eden Hazardil 22. minutil 11. meetri karistuslöögist, mille oli tekitanud Unitedi kaitsja Phil Jones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles