Eesti rallifotograaf langes Portugalis varguse ohvriks. Kallis varustus läks, aga rallikirg jäi

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Anis
Timo Anis Foto: Erakogu

Rallipiltnik Timo Anis andis eelmisel esmaspäeval sotsiaalmeedias teada: «Uus nädal, uus väljakutse. On aeg reisida kaunisse riiki nimega Portugal.» Ent vaid paar päeva hiljem sai ta ses «kaunis riigis» valusa ja kuluka pettumuse osaliseks: koos ametivendadega üüritud korterisse oli sisse murtud. Enda kahju hindab ta vähemalt 5000 eurole.

«Rallipargist naastes avastasime, et korteris oli sees käidud. Minul läksid aparaat ja objektiiv, lisaks väiksemat pudi-padi, kolleegidelt suurematest asjadest arvuti ja välk,­» kirjeldab Anis. «Seni olid taolised juhtumid minust mööda läinud, olin kuulnud vaid erinevaid jutte. Nüüd jõudis siis aeg minu kätte. Edaspidi võtan kogu varustuse igale poole endaga kaasa.»

Vahetult pärast pikanäpumeeste ohvriks langemist sisestas ta endale: halamiseks pole aega ega võimalust. Tuli võtta alles jäänud tehnika ning sukelduda uuel päeval taas Portugali kivide ja kruusa rüppe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles