Avaseti võitnud Kanepi langes Strasbourgi turniirilt välja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: PAUL CROCK / AFP

Läbi kvalifikatsiooni Strasbourgi turniiri põhitabelisse jõudnud Kaia Kanepi (WTA 51.) kaotas turniiri avaringis Taiwani tennisistile Su-wei Hsiehile (WTA 49.) 6:2, 5:7, 2:6.

Kohtumise 55 minutit kestnud avasett oli murrangute rohke. Kanepi murdis vastase servi kohe teises geimis ning asus 2:0 juhtima, kuid kaotas kohe oma servi otsa. Järgmise murrangu tegi Kanepi kuuendas geimis ning samuti kaheksandas geimis, kindlustades endale avaseti 6:2 võidu.

Teises seti kolmandas geimis kaotas Kanepi oma servi, kuid sama tegi ka Hiesh järgmises ja ülejärgmises pallingugeimis. Paraku kaotas Kanepi kohe otsa ka oma pallingugeimi ning Hsieh suutis seisu viigistada. 5:5 viigiseisul andis Kanepi taas servi käest ning kuna Hsieh suutis pallingut hoida, võitis ta teise seti numbritega 7:5.

Otsustavas setis kaotas Kanepi kohe esimeses kahe servigeimis pallingu ning kuna ta kordagi vastu murda ei suutnud, kaotas ta seti 2:6 ning kogu mängu numbritega 6:2, 5:7, 2:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles