Zidane hoiatas Meistrite liiga finaali eel Liverpooli

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: SUSANA VERA / REUTERS

Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane ütles enne laupäevast Meistrite liiga finaalmängu Liverpooliga, et nende meeskond on võidukarika peale ülimalt näljane.

Zidane’i sõnul on kuskilt levima läinud väärarvamus, et viimasel kahel aastal Meistrite liiga võitnud Madridi Real ei ole niivõrd võidunäljas kui Liverpool, kes võitis viimati Meistrite liiga 2005. aastal.

«Vastaste kohta ma rääkida ei saa, aga meie tahe võita on alati sama. Mitte keegi ei saa öelda, et me ei taha seda karikat. Oleme kolmandat aastat järjest finaalis ning meil on võimalus teha midagi ajaloolist. Te ei saa öelda, et Liverpool on meist rohkem näljasem. See pole tõsi,» ütles Zidane.

Madridi Reali mängijad on oluliselt suurema kogemusepagasiga kui Liverpooli mängijad. Hispaania suurklubi on viimase nelja aasta jooksul võitnud kolm Meistrite liiga finaali, Liverpooli mängijatest pole mitte kellelgi Meistrite liiga finaali kogemust.

«See on üks mäng, neutraalsel väljakul. Oleme selleks valmis, kuid meie kogemus ei tähenda midagi. Peame näitama, et tahame võita. See on finaal ning Liverpool pole finaalides väga mänginud, kuid tean, et nad on valmis väljakul surema,» ütles Zidane.

Lõpetuseks uuris reporter Zidane’ilt kas tema hinnangul on parem Cristiano Ronaldo või Mohamed Salah. «Cristiano on parim, ta näitab seda igal aastal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles