Salah võitis ülivõimsalt järjekordse auhinna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah
Mohamed Salah Foto: Peter Byrne / PA Wire/PA Images

Fenomenaalse hooaja teinud Mohamed Salah sai sellel hooajal enda nimele juba viienda individuaalse autasu. Sel korral valiti Liverpooli ründaja Inglise kõrgliiga fännide lemmikuks.

Liverpooli ründaja on sellel hooajal teinud Inglismaal individuaalsete tiitlite osas praktiliselt puhta töö. Nüüd valisid Inglismaa kõrgliiga fännid ta ilma igasuguse kahtluseta hooaja parimaks mängijaks, vahendab Liverpooli jalgpalliklubi koduleht. Tema poolt hääletas lausa 89% (!) hääletanutest. Nii seljatas egiptlane võimsalt teiste seas hea hooaja teinud Kevin De Bruyne'i.

Liverpooli eest Inglismaa kõrgliigas hooajaga 32 väravat löönud Salah on saanud lisaks fännide poolt antud auhinnale sellel hooajal ka Premier League'i kuldse saapa, parimaks valiti ta teiste Inglismaa kõrgliiga mängijate poolt ning ka Inglise jalgpalliajakirjanike poolt. Lisaks sellele nimetati ta ka kogu hooaja parimaks mängijaks Inglismaa kõrgliigas.

Viimane kondiproov ootab Salahi ja Liverpooli ees juba 26. mail, kui Meistrite liiga finaalis kohtutakse Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles