Markkanen sai NBA debüüthooajal suure tunnustuse osaliseks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen.
Lauri Markkanen. Foto: ELSA / AFP

Soome rahvuskoondise ja korvpalliliiga NBA klubi Chicago Bullsi mängija Lauri Markkanen pääses oma debüüthooajal ookeanitaguses liigas uustulnukate sümboolsesse algviisikusse.

Markkanen mängis 68 mängus. Keskmised näitajad mängu kohta: 29,7 minutit, 15,2 punkti, 7,5 lauapalli, 1,2 resultatiivset söötu, 0,6 vaheltlõiget ja 0,6 viskeblokeeringut. Bulls lõpetas põhihooaja idakonverentsis 13. kohal.

Markkaneni kõrval moodustavad sümboolse algviisiku Donovan Mitchell (Utah Jazz), Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Jayson Tatum (Boston Celtics) ja Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers).

Kui Markkaneni ja Kuzma koduklubide laeks jäi põhihooaeg, siis Mitchel ja Simmons vedasid oma meeskonna teise play-off-ringi. Kõige paremini läheb aga Tatumil, sest Bostoni meeskond lõpetas põhihooaja teisel kohal ning mängib praegu idakonverentsi finaalseeriat Cleveland Cavaliersiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles