Ka Vettel vihjas, et Red Bullid on Monacos tugevad

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari ja Red Bull.
Ferrari ja Red Bull. Foto: Photo4/LaPresse / LAPRESSE

Eeloleval nädalavahetusel peetakse F1-sarjas hooaja kuues etapp, kui vormelid kihutavad Monacos. Ferrari esisõitja Sebastian Vettel vihjas, et Red Bullid on legendaarsel tänavaringrajal tugevad.

«Me tuleme siia, sest tahame võita, mitte sellepärast, et peame võitma. Minu jaoks on sellel suur vahe,» sõnas sakslane Sky Sports F1-le. «Ma arvan, et see saab olema väga tasavägine ning Red Bullid peaksid siin tugevamad olema, eriti laupäeval,» lisas neljakordne maailmameister.

Paar päeva tagasi andis Mercedese sõitja Lewis Hamilton mõista, et Red Bullid on Monacos favoriidid. «Ricciardo oli Hispaanias viimasel sektoril, mis on väga tehniline, väga kiire. Seega on nad suurepärases hoos ka Monacos ja neid saab olema väga raske alistada,» rääkis Hamilton Planet F1 vahendusel.

MM-sarjas teisel kohal paiknev Vettel kaotab tiitlikaitsjale Hamiltonile 17 punktiga, kuigi edestas britti pärast kolmandat etappi üheksa silmaga. Kahel viimasel etapil triumfeerinud Hamilton pole sel hooajal väljaspool esinelikut lõpetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles