Pärnu Vaprus lõpetas uskumatult pikaks veninud kurva seeria

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse peatreener Indrek Zelinski.
Pärnu Vapruse peatreener Indrek Zelinski. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pärnu Vaprus alistas jalgpalli Eesti meistriliiga 16. voorus võõral väljakul FC Kuressaare 3:1 ja lõpetas 35-mänguliseks veninud võiduta seeria.

Võõrustajad asusid kohtumist üheksandal minutil juhtima, kui värava lõi Sander Laht, kuid puhkepausile mindi juba külaliste üheväravalises eduseisus, sest sihile jõudsid nii Kristofer Kaasik kui Robyn Hallmere. Teisel poolajal vormistas lõppseisu Tõnis Vihmoja.

Teises samal ajal peetud mängus kaotas olulisi punkte Nõmme Kalju, kes mängis võõral väljakul 2:2 viiki Tallinna Kaleviga.

Rimo Hunt viis Kalju 19. minutil juhtima, kuid nõmmekate väravavahi Vitali Teleši punane kaart 42. minutil pani Kalju keerulisse seisu. Kaks minutit hiljem lõi viigivärava Hidetoshi Wakui. Teise poolaja arvulises vähemuses mänginud Kalju taastas eduseisu 63. minutil, kui värava lõi Liliu, aga 11 minutit hiljem sai omavärava kirja Maximiliano Ugge.

Kuna Flora ja Levadia leppisid Tallinna derbimängus 2:2 viiki (loe Postimehe aruannet), ei muutunud liigatabeli tipus midagi: 35 punkti kogunud Kalju edestab ühe silmaga Levadiat ja kahega Florat. Nelja viigi kõrvale esimese võidu saanud Vaprus jõudis Kuressaarest kolme punkti kaugusele, meeskonnad paiknevad vastavalt kümnendal ja üheksandal kohal.

Premium liiga tabeliseis:

  1. Nõmme Kalju 35
  2. FCI Levadia 34
  3. FC FLora 33
  4. Narva Trans 29
  5. Tartu Tammeka 22
  6. Paide Linnameeskond 14
  7. Viljandi Tulevik 12
  8. Tallinna Kalev 11
  9. FC Kuressaare 10
  10. Pärnu Vaprus 7
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles