Ronaldo võrdlusest Salahiga: oleme täiesti erinevad mängijad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Mohamed Salah.
Cristiano Ronaldo ja Mohamed Salah. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Eeloleval laupäeval kohtuvad jalgpalli Meistrite liiga finaalis tiitlikaitsja Madridi Real ja Liverpool. Lisaks kõigele muule lähevad vastamisi ühed maailma parimad ründajad Cristiano Ronaldo ja Mohamed Salah.

«Me pole väga sarnased, ta on täiesti erinev mängija. Tema on vasaku-, mina paremajalgne ja mina olen pikem, tema veidi lühem. Mina mängin peaga. Inimesed tahavad meid võrrelda, aga me oleme täiesti erinevad mängijad,» rääkis Madridi Reali ründaja Ronaldo väljaandele BT Sport.

«Aga ma pean ütlema, et ta tegi nii Meistrite liigas kui Inglismaa kõrgliigas fantastilise hooaja. Vaatame, mis laupäeval juhtub,» lisas portugallane.

Ronaldo jahib karjääri viiendat Meistrite liiga tiitlit. «Ma olen alati motiveeritud, isegi kui see oleks minu esimene või teine Meistrite liiga finaal, sest see on kõige tähtsam tiitel klubi jaoks. Ma olen väga põnevil ja meil on jälle võimalus võita. Me teame, et sellest tuleb kõva lahing, aga oleme selleks valmistunud,» rääkis Ronaldo.

Meistrite liiga finaali avavile kõlab laupäeval Kiievi olümpiastaadionil kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles