Red Bullid valitsesid ka teist vabatreeningut

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bull võib tulevikus F1 sarjast loobuda
Red Bull võib tulevikus F1 sarjast loobuda Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Sellel nädalavahetusel toimub vormel 1 MM-sarja viies etapp Monacos. Nii esimest kui teist vabatreeningut on ootuspäraselt Red Bulli sõitjad täielikult valitsenud.

Nii nagu esimese vabatreeningu, võitis Daniel Ricciardo ka teise, viides kiireima ringiaja uude sekundisse. Austraallase ringiajaks mõõdeti 1.11.841, edestades tiimikaaslast Max Verstappenit 0,194 sajandikuga. Kolmas positsioon kuulus Ferrari sõitjale Sebastian Vettelile, kes kaotas Ricciardole veidi enam kui poole sekundiga.

Mercedesel sõitev MM-sarja üldliider Lewis Hamilton oli vabatreeningul neljas, kaotades Ricciardole 0,659 sekundiga. Soomlased Kimi Räikkonen Ferraril ja Valtteri Bottas Mercedesel olid vastavalt viies ja kuues. Seitsmendale kohale platseerus Renault meeskonna piloot Nico Hulkenberg, kes kaotas võitjale juba üle sekundi.

* * *

Vormel 1 Grand Prix'de kokkuvõtteid näitab Eesti territooriumil eksklusiivselt Eesti Meedia. Monaco GP põnevamaid hetki näeb Postimehest ja Kanal 12-st pühapäeval kell 22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles