Kas eksperiment Vennoga toimib ka tulevikus?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (number 11) säras võidumängus Belgia vastu 16 punktiga. Temast resultatiivseim oli vaid Renee Teppan.
Oliver Venno (number 11) säras võidumängus Belgia vastu 16 punktiga. Temast resultatiivseim oli vaid Renee Teppan. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

VÕRKPALL. Eksperiment Oliver Vennoga toimib, usub Eesti võrkpalli B-koondise peatreener Urmas Tali. Tema hinnangul mängib Eesti A-koondis Euroopa Kuldliigas meeldiva enesekindlusega, ent mõistagi on veel arenguruumi.

Euroopa Kuldliiga on Eestile alanud soodsalt, kui võõrsil alistati 3:1 Slovakkia ning kodus 3:1 Belgia. Võitudele on aidanud kaasa Eesti peatreeneri Gheorghe Creţu vangerdused, kes otsustas kasutada seni diagonaalründaja positsioonil mänginud Vennot nurgaründajana. 

«Veidi jääb ta küll hätta ning tema vastuvõtt pole väga kindel, aga see on mõistetav, sest ta pole palju sellega tegelenud. Vahetustega ongi vaja talle puhkust anda. Hea, et treeneritel on sellised käigud,» hindas Tali ning lisas, et säärane eksperiment oli vaid Creţu idee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles