Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke
Kris Meeke Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP

WRC

Meeke lasti lahti

Ott Tänaku konkurent Kris Meeke (pildil) ei kuulu enam MM-sarjas Citroëni hingekirja, sest on tänavu liiga palju oma autot lõhkunud, vahendab Autosport. Seejuures postitas Meeke veidi enne Citroëni otsust oma sotsiaalmeediakontole vabandust paluva postituse, kus vaatas lootusrikkalt ka järgmise, Sardiinia ralli poole.

Meeke kiitis meeskonda toetuse eest, mida talle pärast õnnetusega lõppenud Portugali rallit avaldati, ning kinnitas, et kuigi tulemust kirja ei saadud, tundis ta, et C3-masin on suurepärane.

«Portugalis juhtunu oli seepärast tüütu, sest see oli minu süü; eelmise aasta keskpaigast lõpuni oli üsna puhas sõit ning kõigest viimased rallid on eri põhjustel untsu läinud. On meeldiv tunda Citroën Racingu tiimibossi Pierre Budari tuge, ta on Pauli ja mind toetanud ning aasta alguses võetud rolli sisse sulandumas,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles