Prantsuse lahtised: Kanepile loos ei naeratanud, Kontaveit kohtub ameeriklannaga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Max ROSSI / REUTERS

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel said Anett Kontaveit (WTA 25.) ja Kaia Kanepi (WTA 51.) täna teada oma avaringi vastased.

Asetuse saanud Kontaveit kohtub avaringis ameeriklanna Madison Brengle'iga, kellega ta on vastamisi läinud kahel korral. Mõlemal korral on Kontaveit võitnud, 2015. aasta US Openil alistas eestlanna ameeriklanna 6:2, 3:6, 6:0. Aasta varem mindi vastamisi Nottinghami tenniseturniiril ning seal sai Kontaveit 6:1, 6:2 võidu.

Kanepile loos ei naeratanud: eestlanna läheb kohe avaringis kokku maailma 14. reketi Darja Kasatkinaga. Siiski on Kasatkina olnud Kanepile sobiv vastane ning seda just suurturniiridel: eestlanna alistas 2017. aasta US Openil 16 parema hulgas venelanna 6:4, 6:4. Tänavust aastat alustas Kanepi samuti võiduga just Kasatkina vastu kui Brisbane'i turniiril kaotas venelanna 2:6, 2:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles