Tottenhami peatreener sidus end klubiga pikaks ajaks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Steven Paston / PA Wire/PA Images

2014. aastal Tottenham Hotspuriga käed löönud Argentina jalgpallitreener Mauricio Pochettino pikendas klubiga lepingut kuni 2023. aastani.

Pochettino treeneritiimis jätkavad ka Jesus Perez, Miguel D’Agastino ja Toni Jimenez. «Mul on hea meel, et sõlmisime Mauricioga lepingupikenduse,» sõnas Tottenhami omanik Daniel Levy klubi kodulehekülje vahendusel.

Eelmisel hooajal kodumängud Wembley staadionil pidanud Tottenham valmistub naasma renoveeritud White Hart Lane’i staadionile. «Mul on au sõlmida uus pikaajaline leping ajal, kui läheneme klubi ajaloo ühele olulisemaile perioodile ja juhendada seda meeskonda meie uuel maailmaklassi staadionil,» lisas Pochettino omalt poolt.

Pochettino juhendamisel on Tottenham lõpetanud kolmel järjestikusel Inglismaa kõrgliiga hooajal esikolmikus ehk jõudnud Meistrite liiga alagrupiturniirile. Äsja lõppenud hooajal saavutas 77 punkti kogunud Londoni klubi Manchester City (100 punkti) ja Manchester Unitedi (81) järel kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles