Vettel pole Red Bulli kiiruse pärast mures

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel Monaco GP vabatreeningul.
Sebastian Vettel Monaco GP vabatreeningul. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Eile Monte Carlo tänavaringrajal peetud Monaco GP kahel esimesel vabatreeningul olid eraldi klassist Red Bulli piloodid. Sebastian Vetteli hinnangul Ferrari veel muretsema ei pea.

Neljakordne maailmameister Vettel sai esimesel vabatreeningul neljanda ja teisel kolmanda koha, kaotades mõlema treeningu võitjale Daniel Ricciardole vastavalt 0,915 ja 0,572 sekundiga.

«Red Bullid on alati reedel (Monacos sõideti esimesed vabatreeningud neljapäeval – toim) veidi tugevamad, seega vaatame, kas see juhtub ka laupäevases kvalifikatsioonis. «Ma arvan, et see saab olema väga tasavägine,» rääkis Vettel.

Sakslane jätkas: «Me peame keskenduma enda tegemistele. Ma tundsin end autos üsna mugavalt, kuid liiga palju oli ülejuhitavust. Peame selle korda saama ja arvan, et suudame kiiruse leida ja saama kvalifikatsioonis hea koha.»

Monaco GP kvalifikatsioon algab laupäeval Eesti aja järgi kell 16. Mõned tunnid varem peetakse kolmas vabatreening. Pühapäevane võidusõit algab kell 16.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles