Norra meedia: Citroen asendab Meeke’i Östbergiga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS

Norra meedia kirjutab, et Citroeni rallimeeskonnast vallandatud Kris Meeke’i asendab hooaja lõpuni kogenud norralane Mads Östberg.

30-aastane Östberg, kes käimasoleval hooajal osalenud Citroeniga vaid kahel etapil (Rootsis ja Portugalis) saab Citroen C3 WRC-masina enda käsutusse hooaja lõpuni. Kui esialgu pidi kogenud norralane osalema vaid mõnel etapil, siis eilne uudis Kris Meeke’i vallandamise kohta mängis trumbid Östbergile.

Järgmine etapp peetakse 7.-10. juunini Sardiinias, kus Östberg oleks osalenud ka Meeke’i vallandamiseta, kuid kolmanda sõitjana. Seega saab Rootsis (ja ilmselt ka Portugalis) osalemise eest omast taskust maksnud Östberg olla nüüd täieõiguslik meeskonnaliige ja tuua Citroenile meeskondlikus arvestuses punkte juurde.

«Mind oli planeeritud Sardiinias kolmandaks sõitjaks, kuid nüüd saan Meeke’i koha üle võtta,» rääkis Östberg väljaandele NRK. «Meeskond on minuga olnud kontaktis ning jutuajamised selle kohta toimuvad tõenäoliselt lähipäevade jooksul,» lisas norralane.

Meeke’i vallandamist kommenteeris Östberg järgmiselt: «Avarii, mis ta Portugalis tegi, oli üks äärmuslikemaid, mida ma oma karjääri jooksul olen näinud. See on arusaadav otsus meeskonna poolt.»

Citroen paikneb kuue etapi järel meeskondlikus arvestuses 111 punktiga neljandal ehk viimasel kohal, jäädes liider Hyundaist maha 64 silmaga. Rootsis ja Portugalis kuuenda koha saanud Östberg hoiab sõitjate arvestuses 16 punktiga 12. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles