Klopp andis kriitikutele ninanipsu: Meistrite liiga finaalis on kaks treenerit, kes ei tea taktikast midagi!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp sõnas enne Meistrite liiga finaali Madridi Reali vastu, et tema hoolealused asuvad karikat püüdma hingestatusega. 

Viimati viis aastat tagasi Dortmundi Borussiaga Meistrite liiga finaali jõudnud Klopp tunnistas, et unistas uuest võimalusest.

«Pärast seda mängu teadsin, et tahan veel finaali jõuda. Täna olen siin, sest mu poisid andsid selle võimaluse. Olen nende üle väga uhke. Mängime nüüd jalgpalli!»

Jürgen Kloppi fännid
Jürgen Kloppi fännid Foto: Peter Byrne / PA Wire/PA Images

Ta lisas, et kogemused ei pruugi meistrit välja selgitada, vaid pigem meeskonnavaim. «Liverpooli DNA-sse on kirjutatud, et oleme võimelised korda saatma suuri asju. Keegi ei arvanud, et me siia jõuame, aga me jõudsime, sest oleme Liverpool. Oleme juba saavutanud suurepäraseid tulemusi nii kodus kui võõrsil. Kogemus on küll suur eelis, aga see ei aita neid terve mängu. Meie suurim tugevus on meie meeskonnavaim, meie hingestatus.»

Sakslaselt küsiti ka, mida ta arvab Madridi Reali peatreeneri Zinedine Zidane'i taktikalistest puudustest.

«Kui paljud arvavad, et tal ei ole taktikalisi teadmisi, siis kui nad mõtlevad minu peale, on see veelgi naljakam: Meistrite liiga finaalis on kaks treenerit, kes ei tea taktikast mitte midagi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles